WELKOM
Iedere dag doen zich in ons persoonlijke en professionele leven mogelijkheden voor die ons uitnodigen om te leren, te oefenen, te doen waar we goed in zijn en ons goed bij voelen. En maar al te vaak ontnemen we onszelf het zicht op deze mogelijkheden. Laat staan dat we ze benutten. Veroorzakers zijn aannames, oordelen, verwachtingen en gewoonten die we onszelf, veelal onbewust, opleggen.

Deze gedachtepatronen lijken onvermijdelijk. Te krachtig om te veranderen. Sterker nog, ze bieden houvast, dus waarom zou je ze loslaten? Totdat je in gaat zien hoe deze gedachtepatronen een rem kunnen zijn op je ontwikkeling en het plezier in je werk. Je eigen gedachten zetten je als het ware vast.

In de programma’s van Beter in je baan ontdek je waar voor jou de ruimte zit. Je gaat inzien dat je vrijer bent dan je vaak geneigd bent te denken. Je komt jouw rem op ontwikkeling onder ogen. Je leert met een ruimere blik naar jezelf te kijken. Naar je werk, naar je omgeving, naar je leven. Je traint jezelf om open te staan voor mogelijkheden die zich iedere dag voordoen in jouw leven. Je durft ermee te oefenen. Wat je gedrag effectiever maakt en je persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleert.

Bij Beter in je baan kun je terecht voor training in kleine groepen, alsook voor één-op-één coaching. Ook kan Beter in je baan jouw organisatie helpen met advies en programmaleiding met betrekking tot samenwerking, groepsdynamiek en de aanpak van veranderopgaven en verbetertrajecten.

We zijn er trots op dat nieuwe klanten van Beter in je baan vrijwel allemaal via ‘warme’ contacten bij ons komen. Mogelijk heb je daarom al een idee van hoe wij te werk gaan en welke resultaten wij daarmee bereiken. Aanvullend hopen we dat deze website je wijzer maakt. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op.