LEIDING NEMEN MET MULDER & BEUMER
Leiding nemen over je eigen situatie is in elke functie belangrijk, ongeacht of je zelf ook leiding geeft aan anderen. Leiding nemen wil zeggen dat je je werkelijk verantwoordelijk voelt voor de door jou te behalen resultaten (willen), dat je je bewust bent van de mogelijkheden die je daarvoor hebt of kunt creëren (weten), en daarop vervolgens gerichte actie onderneemt (doen).

Download flyer: Leiding nemen met Mulder & Beumer

Dit gaan we in deze training niet alleen bespreken en theoretisch uitdiepen, maar vooral ook gaan we ermee oefenen aan de hand van jouw eigen casus.

In de training gaan we op zoek naar jouw opties, die er altijd weer blijken te zijn, mits je je ervan bewust bent en er oog voor hebt. Opties zitten verscholen in jouw persoonlijke potenties, in onbenutte aspecten van jouw rol en in de kracht van de organisatie waar je deel van uitmaakt. In de wisselwerking tussen persoon, rol en organisatie komen de mogelijkheden naar voren om leiding te nemen.

Grafische vormgeving: Beaudille van der Houwen. Visual: Hester Kaars. Foto: Sander Foederer.

Alle trainingen worden verzorgd door twee ervaren trainers: Marlies Mulder en Femke Beumer. Het trainersduo is ervan overtuigd dat je kunt leren je anders te verhouden tot situaties die je niet kunt veranderen. Dat je de situatie vóór je kunt laten werken, in plaats van tegen je. Met de invloed die je wél hebt, gaan zij aan de slag. 

MARLIES MULDER
Marlies heeft sinds 2014 haar eigen training-, coaching- en adviespraktijk Beter in je baan en werkt daarbij veel met Voice Dialogue en Transactionele Analyse.

www.beterinjebaan.nl
marlies@beterinjebaan.nl
06-48080261

FEMKE BEUMER
Femke geeft vanuit haar eigen onderneming Center Stage advies en trainingen op het vlak van (strategische) communicatie en ze is theatermaker.

www.thecenterstage.nl
femke@thecenterstage.nl
06-83668156

TRAININGEN IN 2023
Je kunt je voor deze training individueel inschrijven (open inschrijving), maar ook als team (in company). In het laatste geval gaan we uit van circa 16 deelnemers per training en zijn de data, locatie en tijden in overleg. Bij de open inschrijving houden we een maximum van 8 deelnemers aan. Deze trainingen worden gegeven op de eigen locatie van Beter in je baan in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Alle trainingsdagen voor de open inschrijving zijn op een vrijdag gepland, van 10 tot 17 uur:

Reeks 1: 10 februari, 10 maart, 7 april, 21 april 2023
Reeks 2: 14 april, 12 mei, 9 juni, 30 juni 2023
Reeks 3: 8 september, 6 oktober, 3 november, 24 november 2023

Download flyer: Leiding nemen met Mulder & Beumer

DE KOSTEN
De kosten van een in company training zijn in overleg en hangen met name af van de specifieke wensen, de groepsgrootte en het tijdsbeslag. De kosten van de open inschrijving zijn € 2.450,- exclusief BTW per deelnemer voor vier dagen van 10 tot 17 uur, inclusief lunch.