TRAINING
Je kunt bij Beter in je baan terecht voor een in company training, bijvoorbeeld op het gebied van samenwerking binnen of tussen afdelingen. Veelal is sprake van een op jouw organisatie toegespitste training, als onderdeel van een vraag om advies. Soms wordt een training van een afdeling of team, bijvoorbeeld over groepsdynamiek in het kader van een veranderopgave, gecombineerd met verdiepende coaching van individuele medewerkers. In dat geval wordt met één of meer medewerkers specifiek ingegaan op hoe zij op een effectieve manier kunnen omgaan met nieuwe ontwikkelingen in de organisatie, zodanig dat zowel zijzelf als het team er wel bij varen.

Ook biedt Beter in je baan trainingen in samenwerking met Femke Beumer van Center Stage. Dit doen wij zowel in company als via individuele open inschrijving.

Vanaf 2023 bieden we de training “Leiding nemen met Mulder & Beumer” aan. Deze training gaat over leiderschap. Niet over leiding geven, maar over leiding némen. Als je leiding neemt, heb je oog voor de opties die er zijn om je doel te bereiken. En je handelt ernaar! Ook wanneer het lastig is. Leiding nemen kan iedereen, ongeacht de functie die je hebt.

In deze training leer je hoe je:
• jouw kwaliteiten als persoon beter kunt benutten;
• jouw rol met nog meer verve kunt pakken en welke opties dat biedt;
• daarbij gebruik kunt maken van de mogelijkheden die de organisatie jou te bieden heeft.

Wij begrijpen als geen ander dat het voorkomt dat je dingen doet, zegt, of reageert op anderen op een manier die je eigenlijk niet wilt. Dat je in situaties terecht blijft komen waarbij het contact met anderen niet gaat zoals je had gehoopt.

“Marlies Mulder en Femke Beumer weten met veel aandacht, bevlogenheid en diepgang mensen te raken in waar zij naartoe willen bewegen.”

Wij nemen de tijd om uit te zoeken wat wél werkt. En vooral hoe dat werkt voor jou. Wat wij niet willen, is jou ‘repareren’. Want jij bent helemaal OK.

“Zij krijgen het voor elkaar de energie van lef, nieuwsgierigheid en leergierigheid bij jou naar boven te halen.”

Meer informatie: “Leiding nemen met Mulder & Beumer“.

Nieuwe energie helpt om eens iets anders te proberen, je tanden te laten zien, een moedig gesprek aan te gaan, mild naar jezelf te zijn of een punt te maken.